METODE DE LIVRARE

Taxa de livrare se percepe astfel:

1. Livrare prin Curier SameDay:

- pentru plata cu card online = 23 lei

- pentru plata ramburs la curier = 28 lei (23 lei taxa de livrare + 5 lei taxa ramburs perceputa de firma de curierat)  

- pentru plata prin transfer bancar = 23 lei

- pentru comenzi cu valoarea de peste 300 lei, indiferent de metoda de plata aleasa = Gratis

 

Taxa de livrare este aceeasi indiferent de numarul de perechi comandate, si se adauga costului produselor comandate.

Termenul de livrare este intre 1 (una) si 3 (trei) zile lucratoare, putand fi influentat de conditiile meteo sau de alte evenimente independente de vointa noastra.

 

2. Ridicare din magazinele Espadrile.ro din strada Arh. Ion Mincu nr. 17 si soseaua Stefan cel Mare nr. 4, sector 1, Bucuresti – fara costuri suplimentare

 

Termenul de livrare este calculat de la data primirii, prin mail sau telefonic, a confirmarii comenzii dumneavoastra.

 

Daca la momentul comenzii pe site bifati optiunea Ordin de Plata, va trebui sa asteptati primirea pe mail a facturii-proforma, in baza careia veti putea face plata, comanda considerandu-se inregistrata in momentul confirmarii de catre banca a incasarii sumelor in contul comerciantului. Termenul de livrare incepe numai din acel moment. Termenul de livrare este orientativ, el putand suferi modificari din motive independente de vointa noastra.

 

Livrarile se efectueaza prin intermediul firmei de curierat SameDay, de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, la adresa de livrare specificata in comanda dumneavoastra. Pentru livrarea prin curier, va recomandam sa completati ca adresa de livrare locul unde stiti ca va veti afla dumneavoastra sau reprezentantul dumneavoastra intre 09:00 si 18:00 in cursul celei de-a doua zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In majoritatea cazurilor, veti fi contactat telefonic pentru a confirma toate detaliile necesare pentru efectuarea livrarii, inclusiv intervalul orar de livrare.

 

Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele dorite nu se mai afla in stoc veti fi instiintat in acest sens, telefonic sau prin e-mail, si aveti optiunea de a schimba culoarea/modelul cu o alta/altul disponibil(a), fara a mai plasa alta comanda.

 

Clientul are obligatia ca la receptia coletului sa verifice integritatea si aspectul acestuia, iar in cazul in care constata ca ambalajul a fost rupt sau taiat si produsele au fost deteriorate in vreun fel (patate, rupte, taiate) sa refuze receptionarea coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau coletului in timpul transportului revine societatii de curierat (transportatorului), conform legislatiei in vigoare.

 

MODALITATI DE PLATA

 

Preturile produselor afisate pe site-urile www.espadrile.ro, www.ghetesafari.ro si www.naturalworldeco.ro sunt exprimate in RON si includ taxa pe valoare adaugata (TVA). Preturile de vanzare sunt cele din momentul inregistrarii comenzii si sunt valabile pana la finalizarea acesteia, prin executarea contractului incheiat cu acordul partilor.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Pe site-ul nostru puteti alege una din urmatoarele modalitati de plata:

Prin card bancar - prin intermediul companiei specializate în plăți online, PayU, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

 

Ramburs - achitarea cu numerar a valorii produselor si taxelor de livrare, direct curierului care va livreaza produsele. In cazul alegerii acestei metode vi se va percepe o taxa ramburs in valoare de 5 lei. Mentionam ca aceasta taxa este cea perceputa de catre firma de curierat pentru procesarea rambursului.


Ordin de plata - achitarea pretului produselor prin ordin de plata in contul SC Meridian Film SRL nr. IBAN: RO92 INGB 0000 9999 0462 4603 deschis la ING Bank – Agentia Stefan cel Mare Polona.

Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, va vom trimite prin email factura proforma  in baza careia dvs. veti efectua plata. In acest caz, coletul va pleca catre dvs dupa ce vom primi prin e-mail o dovada a platii sau dupa ce primim de la banca confirmarea de plata.
In acest caz, ar putea surveni o intarziere in livrarea produselor cauzata de decalajul dintre momentul platii si momentul intrarii banilor in contul nostru. Acest decalaj nu ar trebui sa fie mai mare de 1 - 2 zile bancare (zile lucratoare).

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara