DESPRE NOI

 

Magazinele online www.espadrile.ro, www.ghetesafari.ro si www.naturalworldeco.ro sunt administrate de catre societatea Meridian Film SRL.

 

Pentru mai multe informatii referitoare la societate si la modalitatile de contact, va rugam accesati pagina Contact.

Prin intermediul acestui site se comercializeaza incaltaminte din piele si panza, pentru copii si adulti. Culorile produselor de pe site pot fi usor diferite fata de cele reale, fotografiile neavand posibilitatea sa prezinte fidel realitatea.

Puteti utiliza site-ul www.espadrile.ro sau www.ghetesafari.ro sau www.naturalworldeco.ro doar pentru a viziona, comanda sau plati produsele disponibile pe site. Nu puteti utiliza site-ul www.espadrile.ro sau www.ghetesafari.ro sau www.naturalworldeco.ro pentru a face vreo comanda sau plata ilegala sau speculativa, pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, calomniator, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune sau care ar putea incalca in alt mod vreo lege.

 

Sediu social:

Bdul. Ion Mihalache nr. 121, sector 1, Bucuresti 011 178

e-mail: espadrile@espadrile.ro

Tel: 0726 331 929; 0744 531 503

 

Magazin Online/Depozit:

Sos. Chitilei nr. 5, sector 1, Bucuresti 012381

 

Magazin Espadrile.ro - Mincu - Str. Arh. Ion Mincu nr. 17, sector 1, Bucuresti

Magazin Espadrile.ro – Stefan cel Mare – Soseaua Stefan cel Mare nr. 4, sector 1, Bucuresti

 

Nr. inregistrare la Registrul Comertului: J40/18814/2004

Certificat Inregistrare Fiscala nr. RO16951088

Cont IBAN: RO92 INGB 0000 9999 0462 4603  deschis la ING Bank – Agentia Stefan cel Mare Polona

 

Despre espadrile

Espadrilele sunt originare din zona muntilor Pirinei, unde sunt foarte populare atat in zona spaniola cat si in cea franceza.

Denumirea deriva de la numele unei plante mediteraneene asemanatoare cu iarba, "esparto", din care se impletea sfoara si defineste o incaltamine usoara, confectionata din panza si cu talpa din sfoara.

Espadrilele au fost purtate in Catalunia (Spania) inca din secolul XIV si incepand din secolul XVIII si in Tara Bascilor din Franta. Devin foarte populare in Franta incepand cu secolul XIX.

Produse in cea mai mare parte artizanal, dupa un mestesug transmis din generatie in generatie, folosind materii prime naturale (bumbac, iuta, in sau chiar piele), espadrilele sunt astazi puternic asociate cu universul naturii, destinderii, timpului liber, conferind libertate de miscare si senzatia de bine. Pentru a spori durabilitatea talpii si a-i conferi impermeabilitate, fata externa a talpii este acoperita cu un strat subtire de cauciuc.

Prin natura lor "eco-friendly", espadrilele revin in actualitate in ultimii ani. Panza de bumbac din care sunt confectionate fetele si talpa din sfoara de iuta permit respiratia pielii si induc o senzatie de bine si confort chiar si in cele mai calduroase zile, putand fi purtate de primavara pana toamna tarziu, atat de femei cat si de barbati.

Produse intr-o larga varietate de culori, espadrilele pot fi asortate oricarei tinute, de la primele ore ale diminetii, prin oras, la munte sau pe malul marii, pana tarziu in noapte, pe ringul de dans. Fiind foarte usoare iti dau senzatia ca te misti ca si cum nu ai fi incaltat cu nimic.

Dupa ce ai pus prima data espadrile in picioare iti va fi foarte greu sa renunti vreodata la ele!

 

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara