INCHEIEREA CONTRACTULUI

 

In vederea achizitionarii produselor prezentate pe acest site este necesara acceptarea prezentilor Termeni si Conditii prin bifarea casutei din pagina de comanda, numai dupa citirea acestora. Bifarea casutei Sunt de Acord cu Termenii si Conditiile reprezinta acceptul dumneavoastra privind oferta de vanzare din partea SC Meridian Film SRL. Comanda se considera inregistrata dupa primirea pe mail a confirmarii din partea SC Meridian Film SRL.

 

SC Meridian Film SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestor Termeni si Conditii, in functie de modificarea legislatiei sau de modificari ce tin de activitatea societatii, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Informatii clienti puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor Termeni si Conditii. Va rugam sa cititi cu atentie toate prevederile prezentilor Termeni si Conditii inainte de a le accepta.

 

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

 

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Produsului comandat.

Cumparatorul are dreptul sa notifice numai in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Notificarea de renuntare la cumparare se va transmite prin posta electronica la adresa espadrile@espadrile.ro

 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Pentru returnarea produselor este necesar ca acestea sa fie noi, nepurtate, cu etichetele nedetasate de produs si in ambalajul original si sa fie insotite de factura de cumparare. Cutiile  produselor vor trebui ambalate intr-o alta cutie, intr-o punga sau intr-o coala de hartie/folie de plastic, in asa fel incat cutiile originale sa ajunga la Vanzator in perfecta stare, fara a fi deteriorate.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

* ambalajul deteriorat;

* ambalarea necorespunzătoare a produsului;

* urme de purtare/produse deteriorate;

* trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

Returnarea produselor se va face folosind serviciile unui curier expres. Nu se accepta retururi prin intermediul Postei Romane.

SC Meridian Film SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului returnat (data mentionata pe documentul de transport). Returnarea banilor se va face doar prin transfer bancar, in contul cumparatorului (numele mentionat pe factura fiscala emisa la livrarea produsului).

DREPTUL PRIVIND RETURNAREA PRODUSELOR CA URMARE A ALEGERII MASURII NEPOTRIVITE

In cazul in care nu ati ales marimea potrivita, la solicitarea dumneavoastra, va putem pune la dispozitie o alta pereche in schimbul celei initiale, in limita stocului disponibil.

 

Pentru returnarea produselor este necesar ca acestea sa fie noi, nefolosite, cu etichetele nedetasate de produs si in ambalajul original si sa fie insotite de factura de cumparare. Cutiile  produselor vor trebui ambalate intr-o alta cutie, intr-o punga sau intr-o coala de hartie/folie de plastic, in asa fel incat cutiile originale sa ajunga la Vanzator in perfecta stare, fara a fi deteriorate.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

* ambalajul deteriorat;

* ambalarea necorespunzătoare a produsului;

* urme de purtare/produse deteriorate;

* trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

 

Returnarea produselor se va face folosind serviciile unui curier expres. Nu se accepta retururi prin intermediul Postei Romane. Returnarea produselor, pentru schimbarea masurii/culorii/modelului, se va face pe cheltuiala clientului. SC Meridian Film SRL va trimite, pe cheltuiala sa, o alta pereche in schimbul celei initiale sau va inapoia contravaloarea produselor, in cazul in care nu exista pe stoc masura solicitata. SC Meridian Film SRL va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului returnat (data mentionata pe documentul de transport). Returnarea banilor se va face doar prin transfer bancar, in contul cumparatorului (numele mentionat pe factura fiscala emisa la livrarea produsului).

 

Adresa la care puteti returna produsele  este:

 

SC Meridian Film SRL

Magazin Online Espadrile.ro

Sos. Chitilei nr. 5, Sector 1, Bucuresti 012381

 

Pentru orice problema legata de returnarea unui produs, va rugam nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail espadrile@espadrile.ro sau la numerele de telefon 0726 331 929 sau 0744 531 503, de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Meridian Film SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este incheierea si executarea contractului comercial de vanzare-cumparare.

 

Este necesara furnizarea datelor solicitate la comandarea unui produs, acestea fiind necesare in vederea incheierii si executarii contractului comercial de vanzare-cumparare. Refuzul dvs. determina imposibilitatea executarii acestui contract, respectiv onorarea comenzii plasate pe site-ul www.espadrile.ro

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: parteneri comerciali ai operatorului, precum si in cazurile prevazute de lege, autoritatilor sau instantelor judecatoresti. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Meridian Film SRL. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

 

DREPTURI DE AJUTOR

Continutul, designul si structura site-ului www.espadrile.ro sunt proprietatea SC Meridian Film SRL  si sunt protejate de Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, reproducerea in orice mod, transmiterea, distribuirea, vinderea, transferarea sau modificarea continutului, datelor, informatiilor sau materialelor aflate pe site-ul nostru nu este permisa. Folosirea fara acordul scris explicit al SC Meridian Film SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru si accesul pe site-ul nostru nu va acorda nici o licenta sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, marci. Nu veti utiliza niciun  dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Intregul software, aplicatiile, si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau pentru care noi avem licenta. Nu puteti reproduce, deconstrui, crea lucrari derivate, dezasambla sau decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.espadrile.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale in acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

LIMITAREA RASPUNDERII

 

SC Meridian Film SRL  nu poate fi facuta responsabila pentru:

 

v  daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau un alt echipament, ca urmare a accesarii  sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini

v  orice prejudiciu, revendicare  sau orice fel de daune  care decurg din sau are in vreun fel legatura cu

·        orice utilizare a site-ului  www.espadrile.ro sau www.ghetesafari.ro sau www.naturalworldeco.ro  sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta,

·        orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata)

 

Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

 

DISPOZITII FINALE

 

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati de legislatia romaneasca in vigoare.  

Nu este permis sa cesionati, delegati sau transferati drepturile sau obligatiile dumneavoastra din acesti Termeni si Conditii. 

LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si Conditiile de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si SC Meridian Film SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul SC Meridian Film SRL.

FORTA MAJORA

 

Forta majora invocata si probata de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore.

 

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE

 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Termenii si Conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

Produs adaugat in wishlist
Produs adaugat la Compara